برگزاری اولین دوره مسابقات دانشجویی بازیهای کامپیوتری در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۲ کد خبر : ۳۷۹۷ دانشکده ها

به گزارش روابط عمومی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری اولین دوره مسابقات دانشجویی بازیهای کامپیوتری با هدف ایجاد نشاط و ارتباط بیشتر با فضای پژوهشی جهت ارتقاء سطح کیفی علمی دانشجویان در دانشکده آموزش معلمان(ساختمان صفائیه) در مورخه ۹۶/۰۵/۳۱برگزار گردید.

در این دوره از مسابقات که با استقبال بی نظیر دانشجویان روبرو شد جمع کثیری از آنها در مقاطع مختلف به رقابت پرداختند که در انتها حسن پاجانی دانشجوی مقطع کاردانی کامپیوتر به مقام قهرمانی رسید.

در ادامه این مسابقه دکتر رامین محمد علی طهرانی رئیس دانشکده آموزش معلمان واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری و مسئول  برگزاری مسابقه بیان داشت: این مسابقات جهت شناسائی و تشکیل تیم بازی های کامپیوتری جهت شرکت در مسابقات کشوری و بین المللی برگزار شده و در ترم های آتی نیز تکرار خواهد شد.

وی در پایان افزود: ایجاد شور و نشاط در دانشجویان با موضوعات پژوهشی قابل هدفمندی و مسیر دهی بوده و می توان با یک برنامه ریز مدون در جهت رشد و شکوفائی این نشاط گام برداشت.