برگزاری جلسه هیات رئیسه واحد در دانشکده آموزش معلمان (ساختمان صفائیه)

۳۰ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۶ کد خبر : ۴۵۵۰ دانشکده ها
برگزاری جلسه هیات رئیسه واحد در دانشکده آموزش معلمان (ساختمان صفائیه)

جلسه هیات رئیسه واحد یادگار امام (ره) شهرری در دانشکده آموزش معلمان (ساختمان صفائیه) با حضور رئیس واحد، معاونین و روسای دانشکده ها در دفتر رییس دانشکده آموزش معلمان برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه دکتر سعید قاضی مغربی ضمن تبریک یوم الله دهه و فجر وگرامیداشت یاد و خاطره شهدا و از خودگذشتگی های جانبازان و ایثارگران گفت: امنیت امروز ایران عزیزمان مدیون رهبری و رهنمودهای مقام معظم رهبری و خون شهدا است.

قاضی مغربی افزود: مدیریت دانشگاه امروز با استادان و کارکنان و در این راستا با فراهم آوردن زمینه های انعقاد تفاهم نامه ها، ارتباط هرچه بیشتر با بخش صنعت، برند سازی،همدلی و همراهی هرچه بیشتر و عدم مرزکشی و انجام پروژه های پژوهشی کاربردی می توان دغدغه و معضل کمبود دانشجو را برطرف ساخت.

وی همچنین پناسیل های موجود در دانشکده آموزش معلمان (صفائیه) و دسترسی محلی آن گفت: با تجهیز سالن اجتماعات این دانشکده می توان خدمات شایانی به ادارات، سازمانها ونهادهای تابعه شهرستان ری داشت.

در ادامه این نشست دکتر رامین محمد علی طهرانی به ارائه گزارشی در خصوص اقدامات و فعالیت های انجام گرفته در این دانشکده در حوزه های  مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و عمرانی پرداختند.

در پایان این جلسه استادان آموزش معلمان و مدیران گروههای آموزشی  به بیان نظرات خود پرداختند.