مراسم جشن نیمه شعبان در دانشکده آموزش معلمان (صفاییه)

برگزاری جشن نیمه شعبان با حضور هیئت رئیسه واحد در دانشکده آموزش معلمان (صفاییه)

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۹ کد خبر : ۴۸۲۸ دانشکده ها
برگزاری جشن نیمه شعبان با حضور هیئت رئیسه واحد در دانشکده آموزش معلمان (صفاییه)

مراسم جشن نیمه شعبان دردانشکده آموزش معلمان (صفاییه) دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری با ریاست محترم واحد و هیئت رئیسه برگزار شد.

این مراسم به همت ریاست محترم دانشکده، مساعدت معاون محترم دانشجویی و فرهنگی، دفتر فرهنگ دانشکده و همچنین تلاش کانون افق برگزار شد.

دکترسعید قاضی مغربی رئیس محترم واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در این مراسم به تبیین برخی از ویژگی‌های منتظران واقعی آن حضرت پرداخت و گفت: «امیدوارم خداوند متعال به همه ما توفیق بدهد تا بتوانیم در تمام مراحل زندگی همواره از رهروان واقعی این امام بزرگ باشیم.»

ریاست واحد اظهار داشتند: «این دانشگاه متعلق به همه ماست. حفظ جایگاه آن و اتفاقاتی که رخ می‌دهد توسط شما استادان، کارکنان و دانشجویان است. بنابراین هر اندازه حساسیت خود را بیشتر و سعی در اعتبار بخشیدن و افزایش اعتلای این مجموعه داشته باشید در حقیقت به مدرک تحصیلی خود اعتباربیستری بخشیده‌اید.»