بازدید مشاور رئیس دانشگاه آزاد از مجتمع ابوالفتوح رازی

بازدید مشاور رئیس دانشگاه آزاد در امور زنان و خانواده از مجتمع ابوالفتوح رازی

۱۳ دی ۱۳۹۷ | ۲۰:۲۲ کد : ۵۷۱۵ اخبار و رویدادها
بازدید مشاور رئیس دانشگاه آزاد در امور زنان و خانواده از مجتمع ابوالفتوح رازی

مشاور ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده از مجتمع ابوالفتوح رازی(مادران) واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری بازدید کرد.

خانم دکتر نفیسه فیاض‌بخش و هیئت همراه با حضور دکتر رامین محمدعلی طهرانی (رئیس مجتمع ابوالفتوح رازی و جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری از مجتمع ابوالفتوح رازی (مادران) این واحد بازدید کردند.

وی ضمن بازدید از فضای مجتمع ابوالفتوح رازی از امکانات ایجاد شده در بخش‌های مختلف مانند  کتابخانه، سالن‌های مطالعه، اتاق مطالعه نشریات، دفتر مشاوره، پزشک کلینیک سلامت، سایت اینترنت و نمایش فیلم‌های آموزشی و مهارتی، سالن تنیس روی میز، استراحتگاه فضای سبز ویژه خواهران، نمازخانه، کانون قرآن، اتاق استادان، سالن اجتماعات،سلف سرویس و ... دیدار و از اقدامات صورت گرفته جهت ایجاد این مجتمع ویژه ابراز خرسندی کرد.

شایان ذکر است واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری تنها واحد دانشگاهی استان تهران است که مأموریت راه‌اندازی مجتمع خواهران با رویکرد ویژه جهت ایجاد تسهیلات ویژه برای مادران علاقمند به تحصیل را برعهده گرفته است و از بخش‌ها و امکاناتی ویژه‌ای نظیر فضای مهدکودک که مورد تأیید سازمان بهزیستی شهرستان ری قرار گرفته است برای ارائه خدمات شایسته به خواهران و مادران میهن اسلامی برخوردار است.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده برای رونق و جذب هرچه بیشتر خواهران دانشجو به‌ویژه مادران و همچنین ایجاد رشته‌های مهارتی، مجازی و الکترونیکی رهنمودهای لازم  را ارائه کرد.