جلسه آشنایی دانشجویان با شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها

برگزاری سخنرانی های علمی با موضوع آشنایی با شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۰ کد : ۵۹۹۷ اخبار و رویدادها
برگزاری سخنرانی های علمی با موضوع آشنایی با شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها
سخنرانی های علمی با موضوع آشنایی دانشجویان با "شرکت های دانش بنیان" و "استارتاپ ها" توسط دکتر جمشید نجف پور مدیر مرکز برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان و دکتر علی شهابی رییس باشگاه پژوهشگران جوان واحد یادگار امام شهرری در محل سالن اجتماعات مجتمع ابوالفتوح رازی برگزار گردید.
در این جلسه دانشجویان ضمن آشنایی با شرکت های دانش بنیان، بکارگیری دانش و مهارت برای تولید ثروت، نحوه تاسیس مراکز رشد و واحدهای فن آور، دسته بندی کالاها و خدمات دانش بنیان و نحوه تاسیس این شرکت ها آشنا شدند. همچنین در دیگر نشست علمی، دانشجویان با تعریف استار تاپ ها، ایده پروری، نحوه تیم سازی، جذب حامی یا حامیان مالی جهت تحقق ایده ها و همچنین رویدادهای استارتاپی که واحد یادگار امام شهرری تاکنون برگزار کرده بویژه در موضوع شبکه های ارتباطی و حمل و نقل که واحد یادگار امام قطب علمی این حوزه تعیین شده است آشنا شدند.

در پایان این جلسات که با استقبال پرشور دانشجویان همراه گردید، دانشجویان سوالات خود را در زمینه موضوعات بحث شده مطرح نمودند.