انتخاب وب سایت

برگزاری جلسه هیات رئیسه واحد در دانشکده علوم انسانی

جلسه هیات رئیسه واحد شهرری در دانشکده علوم انسانی با حضور رئیس واحد، معاونین و روسای دانشکده ها برگزار گردید
.

در ابتدای این جلسه دکتر فیاضی و دکتر سیستانی پور روسای دانشکده های علوم انسانی و آموزش معلمان، جداگانه در سخنانی ضمن خیر مقدم و تسلیت ماه محرم و ایام سوگواری حضرت امام حسین (ع) و تشکر از اهتمام ویژه دکتر فتحی و معاونین در تسریع برنامه های دانشکده ها، به بیان اهم فعالیت ها و اقدامات انجام گرفته پرداختند.

در ادامه دکترفتحی واجارگاه رئیس واحد ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع)، مطالبی پیرامون برخی از ویژگی های و خصوصیات ارزشمند این امام بزرگوار را بیان نمود.

وی ضمن تشکر از زحمات مسئولین و کارکنان دانشکده های آموزش معلمان و علوم انسانی اظهار داشت: همواره تلاش بنده و هیات رئیسه بر این بوده است تا با یاری خداوند متعال و با همکاری همه کارکنان و  مسئولین خدوم واحد نسبت به پیشبرد اهداف و حل مشکلات مطابق با قوانین و مقررارت اقدام نماییم و در این راستا از تمامی نظرات و پیشنهادات سازنده همکاران هم استقبال می نماییم.

در پایان این جلسه دکتر فتحی واجارگاه و معاونین از قسمتهای مختلف دانشکده معلمان و علوم انسانی بازدید کردند.

دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲  ۸:۵۶

آخرين تاريخ بازديد : جمعه ۶ اسفند ۱۳۹۵  ۵:۱۷:۳۵